Tafeltennisvereniging Shot Wageningen

Tafeltennisvereniging Shot Wageningen is een Tafeltennisaccommodatie gelegen aan Haverlanden 92 in Wageningen.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Shot Wageningen in Wageningen

Op 24 oktober vindt er een extra Algemene Ledenvergadering plaats waar onder andere de benoeming van Anatolj Ambachtsheer tot bestuurslid van Shot op de agenda staat. Daarnaast wordt er een update gegeven over het jaarlijkse Shot-feest dat op 11 november plaatsvindt en georganiseerd wordt door de Soccies. Ook is er een samenwerking tussen Shot en Waag waar deelnemers van Waag iedere donderdagavond tafeltennissen onder begeleiding van vrijwilligers van Waag en trainer Johan Frederiks. Daarnaast zijn de tussenstanden van de najaarscompetitie bekend en kun je deze vinden op de website. Tot slot wordt vermeld dat De Stuiterd de winnaar is geworden van het Vallei Toernooi 2023, waar 72 spelers van verschillende tafeltennisverenigingen aan deelnamen.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Shot Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Shot Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Shot Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Shot Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Shot Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Shot Wageningen

Bezoekers bekeken ook