t Hondenveldje (av Pallas '67)

t Hondenveldje (av Pallas '67) is een Sportschool gelegen aan in Wageningen.

Meer informatie over t Hondenveldje (av Pallas '67) in Wageningen

Op de website van Atletiekvereniging Pallas '67 is de pagina met de wedstrijden voor de junioren geüpdatet. De competitiedata voor 2024 zijn toegevoegd, evenals een nieuwe lijst met wedstrijden in de buurt. Daarnaast heeft de redactie de vrijwilligersmail ontvangen voor de indoorwedstrijd in Apeldoorn. Het indoorseizoen opent op 17 december 2023 met de Try out Games. Er zijn ook wijzigingen voor de Nationale U16 & U14 (CD) indoor, die nu op 24 en 25 februari 2024 plaatsvindt, en voor de Nationale Pupillen indoor op 3 maart 2024. Vrijwilligers worden opgeroepen om zich aan te melden voor verschillende taken tijdens deze wedstrijden. Daarnaast wordt er vermeld dat Janneke Elderson op 8 oktober de Halve Marathon in Eindhoven heeft gelopen in 2:26. Ondanks dat dit 24 minuten langzamer was dan haar clubrecord uit 2016, is ze trots gezien haar tegenslag in het afgelopen anderhalf jaar. Ook is er een sponsorloop geweest voor Ren Tegen Kanker, waar Janneke de Palleten hartelijk voor wil bedanken. Verder worden er verschillende loopjes in de buurt genoemd, zoals de wekelijkse 5km-loop in het Sonsbeekpark en de Life Science Run en Warnsborncross die binnenkort plaatsvinden. Er wordt opgeroepen om deel te nemen aan deze evenementen en de uitslagen zijn te vinden op de website. Tot slot wordt er kort verslag gedaan van de Athletics Champs voor.

Wil je weten wat t Hondenveldje (av Pallas '67) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Hondenveldje (av Pallas '67) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Hondenveldje (av Pallas '67)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Hondenveldje (av Pallas '67) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar t Hondenveldje (av Pallas '67) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Hondenveldje (av Pallas ’67)

Bezoekers bekeken ook