t Herenzaakje

t Herenzaakje is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Nieuwstraat 16 in Wageningen.

Meer informatie over t Herenzaakje in Wageningen

Welkom bij herenzaakje.nl in Wageningen! Onze winkel bevindt zich in het centrum van Wageningen, in de gezellige zijstraat Nieuwstraat. Bij ons vind je tweedehands merkkleding voor heren en kinderen. We hebben een groot assortiment aan merken, zoals Tommy Hilfiger, G-star, Armani, Ralph Lauren, Levis en nog veel meer. Let op, ons aanbod wisselt dagelijks, omdat we niet van tevoren weten wat we binnenkrijgen. Een leuk nieuwtje is dat als er op het prijskaartje de code KIKA, Hulphond Nederland, KNGF Geleidehonden, KWF, Warchild, LINDA.foundation of DP (Stadsboerderij Wageningen) staat, 25% van de opbrengst naar deze stichting gaat. Dus als je bij ons shopt, steun je ook nog eens een goed doel! We zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, met een pauze van 13.00 tot 13.30 uur, en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs of stuur ons een mailtje voor meer informatie. We heten je van harte welkom bij herenzaakje.nl!

Wil je weten wat t Herenzaakje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Herenzaakje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Herenzaakje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Herenzaakje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar t Herenzaakje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Herenzaakje

Bezoekers bekeken ook