t Bloemenparadijs

t Bloemenparadijs is een Bloemist gelegen aan Arboretumlaan 21 in Wageningen.

Meer informatie over t Bloemenparadijs in Wageningen

t Bloemenparadijs is een bloemenwinkel in Wageningen en Driel waar je terecht kunt voor een uitgebreid assortiment van verse snijbloemen, boeketten, planten, potgrond en accessoires voor in en rondom het huis. De bloemen worden dagelijks vers van de veiling gehaald en kunnen los verkocht worden of de bloemisten maken er een boeket van naar keuze. Daarnaast bieden ze ook leuke accessoires aan die goed te combineren zijn met planten en bloemen en ideaal zijn als cadeau. Het bedrijf bestaat al sinds 1946 en is nog steeds gevestigd in een oude molensteenfabriek. Ze bieden al 75 jaar bloemen op maat aan bedrijven, verenigingen en particulieren, met mogelijkheden zoals het wekelijks ontvangen van bloemen voor kantoren, rouwbloemen en bruidswerk. In de webshop kunnen verschillende boeketten worden besteld en bezorgd in de regio tegen een vergoeding. Je bent van harte welkom in een van hun twee winkels in Wageningen en Driel.

Wil je weten wat t Bloemenparadijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Bloemenparadijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Bloemenparadijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Bloemenparadijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar t Bloemenparadijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Bloemenparadijs

Bezoekers bekeken ook