Synergy Hair

Synergy Hair is een Kapper gelegen aan Nieuwstraat 7 in Wageningen.

Meer informatie over Synergy Hair in Wageningen

Bij Synergy Hair staat persoonlijkheid voorop. Het team van de kapsalon heeft een oprechte belangstelling voor hun klanten en begint met advies geven door goed te luisteren en te kijken. Ze willen weten waar de klant voor staat en wat voor type ze zijn. Het doel is om een goed kapsel te creëren dat de persoonlijkheid op een positieve manier naar voren brengt. Het bijzondere aan Synergy Hair is dat de mensen binnen het team elkaar versterken en allemaal gepassioneerd zijn over hun vak. Ze willen dit enthousiasme graag overbrengen op anderen.

Wil je weten wat Synergy Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Synergy Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Synergy Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Synergy Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Synergy Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Synergy Hair

Bezoekers bekeken ook