susi marketing services

susi marketing services is een Marketingconsultant gelegen aan Egelsteeg 6 in Wageningen.

Meer informatie over susi marketing services in Wageningen

Op deze website vind je praktische artikelen, blogs, tips en downloads over marketing, communicatie, sales en bedrijfscultuur. In een blog van december 2019 voorspelde de auteur dat QR-codes weer populair zouden worden vanwege de ingebouwde scanners in smartphones en de komst van Corona. De auteur heeft het afgelopen jaar veel gebruikgemaakt van QR-codes en deelt graag enkele voorbeelden. QR-codes zijn ideaal omdat ze offline en online informatie kunnen combineren, waardoor materialen langer meegaan en het gemakkelijker wordt om geïnteresseerden naar de juiste pagina te leiden. Het maken van QR-codes is eenvoudig en er zijn verschillende online code generators beschikbaar. Het scannen van QR-codes kan echter risico's met zich meebrengen, omdat fraudeurs valse codes kunnen verspreiden. Het is belangrijk om alert te blijven bij het scannen van codes, vooral als ze afkomstig zijn van onbekende bronnen. Daarnaast wordt in het artikel gewaarschuwd voor nepwebwinkels en worden tips gegeven om een webwinkel op betrouwbaarheid te controleren. De auteur deelt haar eigen ervaring met een onbetrouwbare webwinkel en benadrukt het belang van het melden van frauduleuze websites.

Wil je weten wat susi marketing services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van susi marketing services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij susi marketing services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je susi marketing services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar susi marketing services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. susi marketing services

Bezoekers bekeken ook