Stichting Kledingbank Wageningen

Stichting Kledingbank Wageningen is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Industrieweg 3 in Wageningen.

Meer informatie over Stichting Kledingbank Wageningen in Wageningen

Kledingbank Wageningen is een belangrijke vrijwilligersorganisatie geworden voor inwoners van Wageningen en omstreken. Het klantenbestand van de organisatie is gegroeid tot meer dan 800 klanten. Er is een stijgende behoefte aan de ondersteuning die de Kledingbank biedt, namelijk het verstrekken van kleding aan mensen die het hard nodig hebben maar dit niet kunnen betalen. Om de continuïteit van de Kledingbank te waarborgen, is er een samenwerking aangegaan met Ikzorg, die dagactiviteiten aanbiedt aan mensen die dat nodig hebben. De Kledingbank is er voor iedereen in en rond Wageningen die door omstandigheden niet genoeg kleding kan kopen. Mensen die klant willen worden, hebben een verwijsbrief nodig van een ondersteunende instantie of een inschrijving bij de Voedselbank. Kleding kan gedoneerd worden en elke donatie helpt de mensen die het echt nodig hebben.

Wil je weten wat Stichting Kledingbank Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Kledingbank Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kledingbank Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kledingbank Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Stichting Kledingbank Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Kledingbank Wageningen

Bezoekers bekeken ook