Stichting Art Bible Child

Stichting Art Bible Child is een Winkel in religieuze artikelen gelegen aan Hazekamp 30 in Wageningen.

Meer informatie over Stichting Art Bible Child in Wageningen

Stichting Art Bible Child (ABC) zet zich in om het Evangelie door te geven aan kwetsbare kinderen in achterstandssituaties. De stichting gebruikt daarvoor verantwoord en mooi materiaal, met een begrijpelijke en getrouwe weergave van de Bijbel in woord en beeld. De boekjes uit de serie 'Wat de Bijbel ons vertelt', met illustraties van kunstenaar Kees de Kort, zijn de belangrijkste manier om aan deze missie vorm te geven. Deze boekjes zijn beschikbaar in verschillende talen. Op de website van de stichting kun je voorbeeldboekjes bekijken en alle voorkanten bekijken.

Wil je weten wat Stichting Art Bible Child verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Art Bible Child of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Art Bible Child? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Art Bible Child het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Stichting Art Bible Child reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Art Bible Child

Bezoekers bekeken ook