Stahlmeisters

Stahlmeisters is een Softwarebedrijf gelegen aan Binnenhaven 1 in Wageningen.

Meer informatie over Stahlmeisters in Wageningen

Stahlmeisters is een bedrijf dat IT-oplossingen biedt voor de maakindustrie. Ze helpen productiebedrijven met grip, inzicht en procesbeheersing. Ze ontwikkelen planningsalgoritmes, shopfloor applicaties en dashboards voor Infor Visual om de planning, productie, magazijnbeheer en kwaliteit te optimaliseren. Stahlmeisters heeft een bewuste focus op het MKB en levert liever een oplossing dan een Powerpoint. Ze hebben al verschillende klanten geholpen, zoals Apex International, BMT Aerospace, Kraker Trailers, Odink en Koenderink en Kiekens Products, met het koppelen van systemen, het optimaliseren van processen en het verkorten van doorlooptijden. Het bedrijf wordt gerund door Anne Jan Breman en Jeroen Lamers, die een achtergrond hebben in werktuigbouwkunde en een passie hebben voor de maakindustrie. Stahlmeisters is gevestigd in Wageningen.

Wil je weten wat Stahlmeisters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stahlmeisters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stahlmeisters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stahlmeisters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Stahlmeisters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stahlmeisters

Bezoekers bekeken ook