St. Johannes de Doperkerk

St. Johannes de Doperkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Bergstraat 17 in Wageningen.

Meer informatie over St. Johannes de Doperkerk in Wageningen

De RK Geloofsgemeenschap Wageningen maakt deel uit van de Heilige Titus Brandsma Parochie en streeft ernaar een christelijke gemeenschap te zijn die openstaat voor de stad en de veranderende wereld. De geloofsgemeenschap heeft ongeveer 3150 parochianen, waarvan velen actief zijn als vrijwilliger. Ze organiseren een breed scala aan activiteiten en diensten om het evangelie van Jezus Christus in Wageningen vorm te geven. Priester Erik Rozeman is een bekend gezicht in de geloofsgemeenschap en er is een interview met hem gehouden om hem beter te leren kennen. Er wordt ook een speciale avond van waardering georganiseerd om de bijdrage van vrijwilligers te vieren. Daarnaast is er een update van de pastoor over zijn gezondheidssituatie en zijn persoonlijke ervaringen. Er wordt vermeld dat er een bedevaart naar Kevelaer heeft plaatsgevonden en er wordt een geloofsverdiepingscursus aangeboden. Ook wordt er een Alphacursus gestart en is er een nieuwe pastoor geïnstalleerd. Het secretariaat van de geloofsgemeenschap is bereikbaar voor vragen en noodgevallen.

Wil je weten wat St. Johannes de Doperkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van St. Johannes de Doperkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij St. Johannes de Doperkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Johannes de Doperkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar St. Johannes de Doperkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. St. Johannes de Doperkerk

Bezoekers bekeken ook