Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos

Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos is een Sportschool gelegen aan Bornsesteeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos in Wageningen

Welkom op de website van Sports foundation Wageningen University Thymos (SWU Thymos). Hier vind je informatie over SWU Thymos, aankomende evenementen, interne competities en verschillende subsidies. Op de kalender staan verschillende evenementen gepland, zoals het Beginners Squash Toernooi op 10 oktober 2023 en de SWU Thymos Night Canoeing Experience op 26 oktober 2023. Daarnaast is er op 20 november 2023 een bijeenkomst van de Student Sports Council en op 28 november 2023 is er de Battle of the Associations. Op de website vind je ook informatie over de studentensportverenigingen, foto's, subsidies en interne competities van SWU Thymos. Daarnaast is er een suggestiebox en kun je contact opnemen met SWU Thymos. Ook vind je hier de Sports Guide 2023-2024 en informatie over het bestuursjaar bij SWU Thymos.

Wil je weten wat Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportstichting Wageningen Universiteit Thymos

Bezoekers bekeken ook