Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus

Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus is een Sportcomplex gelegen aan Bornsesteeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus in Wageningen

Sports Centre de Bongerd (SCB) is het sportcentrum van Wageningen University & Research. Het sportcentrum bevindt zich op locatie gebouwnummer 130. Alle gebouwen van Wageningen University & Research hebben een uniek gebouwnummer en borden verwijzen naar de locaties van deze gebouwen. Bij Sports Centre de Bongerd is er een zoekroute naar het gebouw aangegeven. Voor de route naar het sportcentrum kan Google Maps worden gebruikt. Het doel van Wageningen University & Research is om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van onderzoek en samenwerking.

Wil je weten wat Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sports Centre de Bongerd - Wageningen Campus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports Centre de Bongerd – Wageningen Campus

Bezoekers bekeken ook