Sportraad Wageningen

Sportraad Wageningen is een Sportclub gelegen aan in .

Meer informatie over Sportraad Wageningen in

De Sportraad Wageningen is een belangenbehartiger van de sport in Wageningen. Ze streven naar een actief en gezond Wageningen waar sporten en bewegen voor alle inwoners vanzelfsprekend is. De Sportraad zet zich in voor vitale clubs, sterke samenwerkingen en kennisdeling. In het nieuws wordt benadrukt dat bewegen goed is en dat de gemeente Wageningen uitgeroepen is tot de sportiefste gemeente van Nederland. Daarnaast is er aandacht voor het initiatief Wageningen Vitaal, dat zich richt op actieve senioren. Ook wordt er aandacht besteed aan sociale veiligheid binnen sportclubs en de continuïteit van het bestuur van de Sportraad. Er is een oproep voor nieuwe bestuursleden. Tot slot wordt er gesproken over de herijking van het sportbeleid, waarbij sportclubs en de Sportraad hebben mogen inspreken bij de gemeenteraad.

Wil je weten wat Sportraad Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportraad Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportraad Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportraad Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sportraad Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportraad Wageningen

Bezoekers bekeken ook