Sportpark De Zoom

Sportpark De Zoom is een Sportcomplex gelegen aan Zoomweg 4 in Wageningen.

Meer informatie over Sportpark De Zoom in Wageningen

Welkom bij SKV, de website waar je al het laatste nieuws en informatie over onze club kunt vinden. Op onze site kun je onder andere wedstrijdverslagen lezen en de meest recente foto's bekijken. Daarnaast hebben we ook een webshop waar je allerlei leuke gadgets kunt kopen. Ben je benieuwd naar de opbrengst van onze zonnepanelen? Die informatie kun je ook op onze website vinden. Verder bieden we een GRATIS Hypotheekcheck aan voor degenen die geïnteresseerd zijn. Wil je onze club steunen? Word dan lid van de Club van 15 of Club van 50. Kortom, op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt en kun je zelfs je eigen gadgets toevoegen aan de pagina. Volg ons op onze sociale media kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Wil je weten wat Sportpark De Zoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark De Zoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark De Zoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Zoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sportpark De Zoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark De Zoom

Bezoekers bekeken ook