Sporthal de Vlinder

Sporthal de Vlinder is een Sportcomplex gelegen aan Hollandseweg 7 in Wageningen.

Meer informatie over Sporthal de Vlinder in Wageningen

De Stichting ViervlakVlinder is opgericht door de vier grootste sportverenigingen in Wageningen, namelijk Scylla, Impuls, De Kantjils en Invicta. Het doel van de stichting is om sportbeoefening mogelijk te maken in een goed uitgerust complex, genaamd De Vlinder. Om dit te realiseren, zorgen de vrijwilligers van de vier sportclubs voor schoonmaak en het runnen van de kantine. Het bestuur van de Stichting bestaat uit afgevaardigden van elk van de vier verenigingen. Het adres van de sporthal is Hollandseweg 767, 706 KN Wageningen, en het telefoonnummer is 0317-420935. De Stichting ViervlakVlinder is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 57128898 en heeft een BTW-nummer NL852449641B01.

Wil je weten wat Sporthal de Vlinder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal de Vlinder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal de Vlinder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal de Vlinder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sporthal de Vlinder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal de Vlinder

Bezoekers bekeken ook