Sportfondsenbad

Sportfondsenbad is een gelegen aan Bornsesteeg 4 in Wageningen.

Meer informatie over Sportfondsenbad in Wageningen

Bij zwembad de Bongerd kun je online tickets, meerbadenkaarten en zwemleskaarten voor kinderen kopen. Het zwembad biedt verschillende faciliteiten en organiseert zwemlessen en verjaardagsfeestjes. Daarnaast bestaat het zwembad al 100 jaar en streeft het naar vitaliteit. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Op de website worden cookies gebruikt om de websitefuncties te bieden, de websitenavigatie en online ervaring te verbeteren, websiteverkeer en interactie te analyseren en te helpen bij marketing- en advertentie-inspanningen.

Wil je weten wat Sportfondsenbad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportfondsenbad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportfondsenbad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportfondsenbad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sportfondsenbad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportfondsenbad

Bezoekers bekeken ook