Sport BSO De Thuisclub Wageningen

Sport BSO De Thuisclub Wageningen is een Kinderopvang gelegen aan Peppelsteeg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Sport BSO De Thuisclub Wageningen in Wageningen

Bij De Thuisclub staat het kind centraal. Ze creëren een thuisgevoel door lieve en enthousiaste medewerkers, een gezellige binnenruimte en diverse creatieve en sportieve activiteiten. De opvang is aangepast op de behoeften van het kind, met nadruk op goede hygiëne en gezond voedingsbeleid, veiligheid en gezondheid. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende creatieve en sportieve activiteiten, begeleid door pedagogisch medewerkers. Er zijn opvangpakketten op maat beschikbaar, inclusief vakantiepakketten en flexibele opvang. De Thuisclub heeft verschillende locaties in Ede, Wageningen en Bennekom. Ze steunen het Nationaal Fonds Kinderhulp tegen kinderarmoede. De Office Managers zijn het eerste aanspreekpunt en zorgen voor een soepele organisatie achter de schermen.

Wil je weten wat Sport BSO De Thuisclub Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO De Thuisclub Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO De Thuisclub Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO De Thuisclub Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sport BSO De Thuisclub Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Sport BSO De Thuisclub Wageningen

Bezoekers bekeken ook