Specsavers Wageningen

Specsavers Wageningen is een Opticien gelegen aan Hoogstraat 32 in Wageningen.

Meer informatie over Specsavers Wageningen in Wageningen

Specsavers Wageningen is een keuzehulp voor oog- en hoorzorg. De winkel bevindt zich op Hoogstraat 32 en heeft contactlenzen, brillen, en oog- en hoorzorgproducten. Er zijn gediplomeerde audiciens aanwezig om uw gehoor te testen en hoortoestellen aan te bieden. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00, vrijdag van 09:00 tot 21:00, en zaterdag van 09:00 tot 17:00. De winkel is rolstoeltoegankelijk en er is parkeergelegenheid beschikbaar in de Burgtstraat. De eigenaren van de winkel zijn opticien Sai-hol Lu en audicien Stephen de Geus. Specsavers biedt ook zorg op afstand aan.

Wil je weten wat Specsavers Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Specsavers Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Specsavers Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Specsavers Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Specsavers Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Specsavers Wageningen

Bezoekers bekeken ook