SPAR Wageningen

SPAR Wageningen is een Buurtsuper gelegen aan Brinkmanlaan 9 in Wageningen.

Meer informatie over SPAR Wageningen in Wageningen

Voer je postcode in en selecteer je winkel om de bestel- en bezorgmogelijkheden te zien. Bij SPAR Wageningen zijn ze elke dag geopend van 07:00 tot 20:00, behalve op vrijdag, dan zijn ze open tot 21:00. Op zaterdag zijn ze open van 08:00 tot 19:00 en op zondag van 08:00 tot 18:00. Je kunt er terecht voor boodschappen, verse broodjes, wraps, snacks, salades, gebak, pizza's en aanbiedingen. Daarnaast bieden ze ook nog andere services aan. Je kunt de bezorg- en ophaalmomenten bekijken op de website. Je kunt ook vers belegde broodjes en ambachtelijk gebak bestellen bij SPAR Wageningen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en de lekkerste recepten.

Wil je weten wat SPAR Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPAR Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPAR Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPAR Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar SPAR Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPAR Wageningen

Bezoekers bekeken ook