Sole d'Italia Wageningen

Sole d'Italia Wageningen is een Italiaans restaurant gelegen aan Kapelstraat 3 in Wageningen.

Meer informatie over Sole d'Italia Wageningen in Wageningen

Sole d'Italia Wageningen is een pizzeria en restaurant in Wageningen. Ze bieden afhaal- en bezorgdiensten aan en zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten. Je kunt je bestelling online plaatsen en contactloos betalen met iDEAL. Voor afhaalbestellingen is het ook mogelijk om telefonisch te bestellen. De contactgegevens van de pizzeria zijn: Kapelstraat 3, 6701 DD Wageningen, telefoonnummer 0317 769 112 en e-mailadres soleditaliawageningen@outlook.com. Daarnaast hebben ze ook een Facebook-pagina waar je meer informatie kunt vinden.

Wil je weten wat Sole d'Italia Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sole d'Italia Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sole d'Italia Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sole d'Italia Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sole d'Italia Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sole d’Italia Wageningen

Bezoekers bekeken ook