Softopus Consultancy B.V.

Softopus Consultancy B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Marterlaan 10 in Wageningen.

Meer informatie over Softopus Consultancy B.V. in Wageningen

Softopus is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en ondersteunen van infrastructuur voor softwareontwikkeling en het continu integreren en implementeren van multi-host applicaties. Ze richten zich met name op de high-tech industrie en hebben veel ervaring met Java EE, Linux, Test Driven Development, Scrum, Continuous Integration, Continuous Deployment, DevOps, Puppet, Bash, Jira, BitBucket en Bamboo. Als je meer informatie wilt, kun je hen een e-mail sturen.

Wil je weten wat Softopus Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Softopus Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Softopus Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Softopus Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Softopus Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Softopus Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook