Sobit B.V.

Sobit B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Agro Business Park 75 in Wageningen.

Meer informatie over Sobit B.V. in Wageningen

Sobit is een bedrijf dat actief is in de transitie van papier naar digitaal, met name op het gebied van educatief materiaal en materiaal dat regelmatig geactualiseerd moet worden. Ze bieden maatwerkoplossingen en ontwikkelen software en applicaties op maat. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij de implementatie van AbuseIO, een tool om abuse meldingen te verzamelen en op te lossen. Enkele voorbeelden van hun werk zijn de Keppi app, een app voor notificaties zonder persoonlijke gegevens prijs te geven, de FlexBase leeromgeving voor bakkerijopleidingen en de AID App voor de introductiedagen van de WUR. Ze bieden ook digitale toetsing met Test-Correct, een online platform voor trainers en coaches genaamd Training on demand, en ze faciliteren de communicatie en implementatie van innovaties in de landbouwsector via het IRIPOplatform. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij AbuseIO en hebben ze een online programma voor examentraining Engels.

Wil je weten wat Sobit B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sobit B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sobit B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sobit B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sobit B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sobit B.V.

Bezoekers bekeken ook