Skinovate

Skinovate is een Schoonheidssalon gelegen aan Plantsoen 184A in Wageningen.

Meer informatie over Skinovate in Wageningen

Skinovate is een schoonheidsinstituut in Wageningen dat gespecialiseerd is in effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, kwaliteit en het geven van onderbouwd advies bij elke behandeling. Het instituut biedt professionele huidverbetering en ontspanning. Ze beginnen elke behandeling met een intake- en adviesgesprek om naar de wensen van de klant te luisteren en advies te geven over het optimaliseren van de conditie van de huid. Skinovate biedt gezichts- en lichaamsbehandelingen aan en geeft ook advies over producten van Nimue Skin Technology en pHformula Skin Resurfacing. Klanten zijn enthousiast over de salon, de warme sfeer, de behandeling en het advies dat ze hebben gekregen. De salon is gevestigd in Wageningen en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Skinovate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skinovate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skinovate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skinovate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Skinovate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skinovate

Bezoekers bekeken ook