Six Senses Wageningen

Six Senses Wageningen is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Hoogstraat 23 in Wageningen.

Meer informatie over Six Senses Wageningen in Wageningen

Six Senses gelooft in de kracht van selfcare en biedt producten aan die zorgen voor rust, ontspanning en comfort in het dagelijks leven. Ze hebben verschillende Selfcare Collecties samengesteld om elke dag op zoek te gaan naar deze rust en ontspanning. Het doel van Six Senses is om mensen te helpen goed voor zichzelf te zorgen, omdat dit vaak de sleutel is naar een fijner leven. Ze bieden natuurlijke verzorgingsproducten aan die zorgen voor een fijn gevoel. Als je vragen hebt of meer wilt weten, kun je contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Six Senses Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Six Senses Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Six Senses Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Six Senses Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Six Senses Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Six Senses Wageningen

Bezoekers bekeken ook