Short Stay Wageningen Plantsoen 40

Short Stay Wageningen Plantsoen 40 is een Hotel gelegen aan Plantsoen 40, Junusstraat 20 in Wageningen.

Meer informatie over Short Stay Wageningen Plantsoen 40 in Wageningen

Short Stay Wageningen biedt verschillende services en accommodaties aan in Wageningen. Ze hebben een kantoor en een wasserette waar je kunt werken terwijl de wasmachine draait. Daarnaast bieden ze ook een schoonmaakservice aan voor de kamers en studio's die ze verhuren. Ze hebben ook fietsen te huur en hebben een partnerschap met Welcome Center Food Valley. Verder hebben ze een monumentaal gebouw in Ede dat tijdelijke huisvesting biedt. De accommodaties van Short Stay Wageningen zijn volledig gemeubileerd en uitgerust en bevinden zich in het centrum van Wageningen. Wageningen zelf is een kleine stad met veel natuur en historische gebouwen. De accommodaties van Short Stay Wageningen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals promovendi, jonge professionals, stagiaires en zakelijke expats. Je kunt rechtstreeks bij hen boeken en ze bieden gratis wifi en een volledig uitgeruste keuken.

Wil je weten wat Short Stay Wageningen Plantsoen 40 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Short Stay Wageningen Plantsoen 40 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Short Stay Wageningen Plantsoen 40? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Short Stay Wageningen Plantsoen 40 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Short Stay Wageningen Plantsoen 40 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Short Stay Wageningen Plantsoen 40

Bezoekers bekeken ook