Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105

Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 is een Hotel voor langdurig verblijf gelegen aan Gerdesstraat 105, Stadsbrink 12 in Wageningen.

Meer informatie over Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 in Wageningen

Short Stay Wageningen biedt verschillende diensten aan, zoals een wasserette, schoonmaakservice en verhuur van fietsen. Ze hebben ook studio's te huur in het centrum van de stad. Daarnaast kunnen ze helpen bij het verhuren van je huis als je naar het buitenland gaat. De accommodaties van Short Stay Wageningen bevinden zich allemaal in het centrum van Wageningen en zijn volledig gemeubileerd en uitgerust. Ze bieden gratis wifi aan en elke kamer heeft een volledig uitgeruste keuken. Wageningen is een kleine stad met veel natuur en diverse culturele activiteiten. Short Stay Wageningen is geschikt voor iedereen die tijdelijke accommodatie nodig heeft, zoals promovendi, stagiaires en expats. Het is ook mogelijk om bij hen te boeken voor een kort verblijf tot zes maanden.

Wil je weten wat Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Short Stay Wageningen Gerdesstraat 105

Bezoekers bekeken ook