Science café Wageningen

Science café Wageningen is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 6 in Wageningen.

Meer informatie over Science café Wageningen in Wageningen

Het Science Cafe Wageningen is een plek waar mensen samenkomen om wetenschap te verkennen en te bespreken. Ze organiseren regelmatig sessies in Café Loburg in Wageningen. Op de agenda staan onderwerpen zoals de toekomst van de wetenschap. Er is ook een evenement gepland voor 15 november, maar de details daarvan moeten nog worden aangekondigd. Het Science Cafe Wageningen moedigt mensen aan om contact met hen op te nemen als ze een interessant onderwerp hebben of willen deelnemen aan het team. Ze zijn te bereiken via e-mail op sciencecafewageningen@gmail.com. Het cafe werkt samen met partners om deze evenementen mogelijk te maken.

Wil je weten wat Science café Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Science café Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Science café Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Science café Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Science café Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Science café Wageningen

Bezoekers bekeken ook