Schildersbedrijf Eimers Wageningen

Schildersbedrijf Eimers Wageningen is een Schilder gelegen aan Brinkmanlaan 14 in Wageningen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Eimers Wageningen in Wageningen

Schildersbedrijf Eimers is een klein bedrijf dat al sinds 1869 actief is in en rondom Wageningen. Ze hebben in al die jaren een grote klantenkring opgebouwd dankzij hun vakmanschap, vertrouwen en persoonlijke benadering. Vanaf het jaar 2000 werken ze binnenshuis met duurzame watergedragen lakken en maken ze gebruik van mechanische schuursystemen met stofafzuiging om overlast te voorkomen en een gezonde werkomgeving te creëren. Voor buitenschilderwerk gebruiken ze oplosmiddelarme High-solid verven die beter zijn voor het milieu en een langere levensduur hebben. Service, kwaliteit en flexibiliteit zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf. Ze schilderen zowel voor particulieren als bedrijven en werken uitsluitend met professionele producten. Je kunt contact met hen opnemen voor een afspraak of meer informatie.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Eimers Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Eimers Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Eimers Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Eimers Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Schildersbedrijf Eimers Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Eimers Wageningen

Bezoekers bekeken ook