Schermvereniging La Prime

Schermvereniging La Prime is een Sportclub gelegen aan Hollandseweg 7 in Wageningen.

Meer informatie over Schermvereniging La Prime in Wageningen

Schermvereniging La Prime is de schermvereniging voor (aspirant) schermers in de Gelderse Vallei. Ze bieden trainingen aan op verschillende locaties in Ede en Wageningen. Er is de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen en schermmateriaal kan gratis geleend worden. Daarnaast is er een clubranglijst voor senioren floret, waarbij de overige ranglijsten opgevraagd kunnen worden bij de trainers. In het recente bericht worden verschillende trainingen en evenementen genoemd, zoals schermtrainingen in Ede en Wageningen, het evenement Das Einhorn von Moers en het toernooi Ludus et Gladius. Ook worden er trainingen aangekondigd voor de komende weken, zoals schermtrainingen, een toernooi in Schiedam en het NRW Vet Championship.

Wil je weten wat Schermvereniging La Prime verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging La Prime of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging La Prime? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging La Prime het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Schermvereniging La Prime reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging La Prime

Bezoekers bekeken ook