Safety and Protection Wageningen

Safety and Protection Wageningen is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Haverlanden 88 in Wageningen.

Meer informatie over Safety and Protection Wageningen in Wageningen

Bij deze organisatie in Ede kun je terecht voor verschillende cursussen op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheidstraining. Ze bieden onder andere Krav Maga trainingen aan voor zowel tieners als volwassenen. Krav Maga is een realistisch en makkelijk te leren verdedigingssysteem. Daarnaast hebben ze ook speciale cursussen voor kinderen, zoals Tigers Life Skills Education voor kinderen van 5-6 jaar en Kids Krav Maga voor kinderen van 7-11 jaar. Deze cursussen leren kinderen belangrijke levensvaardigheden en hoe ze voor zichzelf kunnen opkomen. Er zijn ook trainingen op maat beschikbaar voor individuen of organisaties die specifieke behoeften hebben. Je kunt een proefles boeken bij hun hoofdlocatie in Ede en ze werken samen met het Centrum voor Weerbaarheid en andere organisaties in de regio.

Wil je weten wat Safety and Protection Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Safety and Protection Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Safety and Protection Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Safety and Protection Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Safety and Protection Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Safety and Protection Wageningen

Bezoekers bekeken ook