Sacs & Bags

Sacs & Bags is een Lederwarenwinkel gelegen aan Hoogstraat 99 in Wageningen.

Meer informatie over Sacs & Bags in Wageningen

Sacs & Bags heeft het assortiment flink uitgebreid met merken als Secrid, Eastpack, Fjallraven, Castelijn & Beerens, MYOMY, SENZ stormparaplu, Rains waterdichte tassen, Spikes & Sparrow, SUITSUIT, TITAN en Berba. Klanten worden uitgenodigd om langs te komen in de winkel om de nieuwe collectie te bekijken. Daarnaast biedt Sacs & Bags 20% korting op de gehele Samsonite collectie reiskoffers gedurende de hele zomer. Er zijn ook mooie kortingen op tassen en koffers, omdat er ruimte wordt gemaakt voor de nieuwe collectie.

Wil je weten wat Sacs & Bags verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sacs & Bags of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sacs & Bags? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sacs & Bags het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sacs & Bags reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sacs & Bags

Bezoekers bekeken ook