Sa Lolla

Sa Lolla is een Restaurant gelegen aan Molenstraat 6a in Wageningen.

Meer informatie over Sa Lolla in Wageningen

Al meer dan 30 jaar is Ristorante Pizzeria Sa Lolla het Italiaanse restaurant in Wageningen waar je moet zijn. Het restaurant staat bekend om de gezellige sfeer, de uitstekende wijnen en het ruime aanbod aan heerlijke Italiaanse gerechten. Sa Lolla biedt specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele recepten. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand in een van de gezelligste horecastraatjes van Wageningen. De naam Sa Lolla komt van een authentiek restaurant op het Italiaanse eiland Sardinië. Het restaurant hecht waarde aan kwaliteit en gebruikt daarom biologisch vlees en zuivel in de gerechten. Op de menukaart staan traditioneel bereide gerechten uit verschillende regio's van Italië en de koks bereiden ook dagelijks verschillende dagspecialiteiten. Bij de gerechten worden zo veel mogelijk originele Italiaanse ingrediënten gebruikt en er is ook een aanbod van biologische wijnen. Sa Lolla is geopend van woensdag tot en met zondag en is telefonisch bereikbaar voor reserveringen of bestellingen.

Wil je weten wat Sa Lolla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sa Lolla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sa Lolla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sa Lolla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Sa Lolla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sa Lolla

Bezoekers bekeken ook