Rovecom Q-ray

Rovecom Q-ray is een IT-consultancy gelegen aan Agro Business Park 9 in Wageningen.

Meer informatie over Rovecom Q-ray in Wageningen

Rovecom Q-ray is een bedrijf dat advies en software ontwikkeling biedt voor de sectoren Agro, Food, Feed en Flowers. Ze bieden verschillende ICT-services, zoals consultancy, softwareontwikkeling, data-analyse en hosting. Ze hebben ook verschillende ICT-oplossingen, zoals kwaliteitsmanagementsystemen, monitoring software, kennissystemen, voedselveiligheidssystemen, portalen, business intelligence tools, apps en mobiele oplossingen en supply chain software. Rovecom is onderdeel van Rovecom, een bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatie en gevestigd is in Hoogeveen en Wageningen. Rovecom Q-ray focust zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen in de sectoren agro, food, feed & flowers.

Wil je weten wat Rovecom Q-ray verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rovecom Q-ray of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rovecom Q-ray? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rovecom Q-ray het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Rovecom Q-ray reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rovecom Q-ray

Bezoekers bekeken ook