Robin French Bakery

Robin French Bakery is een Bakkerij gelegen aan Stadsbrink 439 in Wageningen.

Meer informatie over Robin French Bakery in Wageningen

Robin French Bakery, een Franse bakkerij in Wageningen, staat bekend om zijn passie voor kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan Franse broden, zoals landbroden en baguettes, evenals croissants, macarons en tartelettes. De smaak van hun producten is subliem en ze zijn zelfs op zondag geopend. Klanten waarderen de bakkerij enorm, vooral de Franse studenten die hun croissants prijzen. De broden worden op Franse wijze gemaakt, met desem en op steen gebakken, waardoor ze een knapperige korst en een voortreffelijke smaak hebben. Er worden ook Duitse en Nederlandse broden aangeboden. Daarnaast maakt de bakkerij heerlijke viennoiserie, zoals croissants en pain au chocolat, en patisserie, zoals tartelettes en macarons. Voor grote bestellingen is het aan te raden om op tijd te bestellen. De openingstijden van de bakkerij zijn beperkt, maar ze hebben een locatie in Wageningen.

Wil je weten wat Robin French Bakery verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Robin French Bakery of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Robin French Bakery? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Robin French Bakery het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Robin French Bakery reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Robin French Bakery

Bezoekers bekeken ook