RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie

RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie is een Kerk gelegen aan Bergstraat 17 in Wageningen.

Meer informatie over RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie in Wageningen

De tekst bevat verschillende onderwerpen met betrekking tot de parochie Heilige Titus Brandsma in Wageningen. Er wordt vermeld dat het TitusBreed project kan blijven doorgaan. Verder wordt er aangekondigd dat er een Allerzielen concert zal plaatsvinden, georganiseerd door CantΛnimus. Het Jongerenkoor Sint Antonius bestaat al 55 jaar. Er is ook een update van de pastoor en Laudate Dominum is op zoek naar een organist. Daarnaast wordt er een repetitieruimte gezocht voor Schola. Tot slot wordt er vermeld dat de activiteitenkalender is bijgewerkt. Verdere informatie is te vinden op de website van de parochie.

Wil je weten wat RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RK Parochie Z Titus Brandsmaparochie

Bezoekers bekeken ook