Riga

Riga is een Internetmarketing gelegen aan Duivendaal 1a in Wageningen.

Meer informatie over Riga in Wageningen

Met de Topo GPS app kun je je iPhone, Android-telefoon of tablet omtoveren tot een volwaardig GPS-apparaat met offline beschikbare topografische kaarten. De app bevat officiële topografische kaarten van veel landen en is zeer geschikt voor buitenactiviteiten. Je kunt routes importeren, opnemen, plannen, genereren en delen, en je kunt waypoints toevoegen aan de kaart. Daarnaast kun je foto's toevoegen aan waypoints en routes, en gegevens importeren en exporteren in verschillende formaten. De app is privacygericht en zorgt ervoor dat je gegevens veilig zijn. Topo GPS bestaat al sinds 2012 en wordt dagelijks door duizenden mensen gebruikt. Daarnaast zijn er positieve gebruikersrecensies die aangeven dat de app zeer nuttig en gebruiksvriendelijk is.

Wil je weten wat Riga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Riga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riga

Bezoekers bekeken ook