Rien Krol communicatie

Rien Krol communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Jan J.de Goedestraat 58 in Wageningen.

Meer informatie over Rien Krol communicatie in Wageningen

Ik help je om je unieke verhaal te vertellen, zowel in tekst, kleur als beeld. Samen gaan we op zoek naar hoe jij je kunt onderscheiden van je concurrenten. Ik ondersteun je op verschillende gebieden, zoals het ontwikkelen van een strategie, het verzamelen van referenties van klanten en het creëren van content. Ik werk al sinds 2009 als communicatiespecialist en heb ervaring met het bouwen aan imago's. Ik gebruik de juiste communicatiemiddelen om jouw doelen te bereiken en voer zo veel mogelijk opdrachten in huis uit. Verschillende klanten hebben positieve ervaringen met mijn diensten en prijzen mijn praktische aanpak, creatieve schrijfstijl en positieve bijdrage aan de samenwerking. Ik heb net mijn nieuwe huisstijl en website gelanceerd, waarin ik nog sterker mijn eigen verhaal vertel. Daarnaast deel ik graag zes tips om jouw teksten sterker te maken en heb ik ervaring met het maken van social media video's voor webinars. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met me opnemen.

Wil je weten wat Rien Krol communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rien Krol communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rien Krol communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rien Krol communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Rien Krol communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rien Krol communicatie

Bezoekers bekeken ook