Rian / Belinda

Rian / Belinda is een Knutselwinkel gelegen aan Churchillweg 7 in Wageningen.

Meer informatie over Rian / Belinda in Wageningen

Bij Handwerkzaak Belinda in Wageningen zijn de nieuwe wintergarens binnen en ze liggen netjes in de vakken. De openingstijden zijn gewijzigd, vanaf nu sluiten ze dagelijks om half 6 en op zaterdag om 5 uur. Op zondag en maandag zijn ze de hele dag gesloten. In de handwerkzaak kun je terecht voor allerlei handwerkbenodigdheden, zoals wol, katoen, brei- en haaknaalden, ritsen, knopen en kleinvak. Ook voor borduur- en naaibenodigdheden hebben ze een groot assortiment. Handwerkzaak Belinda biedt ook workshops aan waarin je nieuwe vaardigheden kunt leren. Als je niet kunt breien of een ingewikkeld project hebt, kun je ook breiwerk op bestelling laten maken. Daarnaast bieden ze inlijsten, kralen en cadeaubonnen aan.

Wil je weten wat Rian / Belinda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rian / Belinda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rian / Belinda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rian / Belinda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Rian / Belinda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rian / Belinda

Bezoekers bekeken ook