Reyou

Reyou is een Personal trainer gelegen aan Nude 37A4 in Wageningen.

Meer informatie over Reyou in Wageningen

Marcel Selekij is de enige level 3 gecertificeerde box 'n burn trainer in Nederland. Hij helpt zijn klanten om er geweldig uit te zien en zich geweldig te voelen. Fitheid is belangrijk en Marcel staat klaar om te helpen bij het veranderen van levensstijl, het verleggen van grenzen en het verbeteren van prestaties. Hij werkt samen met zijn klanten om hun doelen te bepalen en de juiste aanpak te vinden. Marcel's specialiteit is het verbeteren van de houding en core stability, evenals het begeleiden van een regelmatig voedingspatroon. Hij werkt persoonsgericht en past zijn aanpak aan op basis van de individuele behoeften en obstakels van zijn klanten. In de winkel zijn er nieuwe T-shirts voor mannen en vrouwen verkrijgbaar. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Reyou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reyou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reyou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reyou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Reyou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reyou

Bezoekers bekeken ook