Restaurant van de Toekomst

Restaurant van de Toekomst is een Restaurant gelegen aan Futurum, Stippeneng 2 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant van de Toekomst in Wageningen

In 2007 opende het Restaurant van de Toekomst als een onderzoeksfaciliteit waar het eetgedrag van mensen werd bestudeerd. Er werden camera's en meetapparatuur gebruikt en er werden smaaktests uitgevoerd. Het restaurant werd veel bezocht door buitenlandse delegaties. Nu bestaat het Restaurant van de Toekomst alleen nog op papier, omdat er al twee jaar geen onderzoek meer wordt gedaan. De ruimten zijn teruggegeven aan het Facilitair Bedrijf en de onderzoeksactiviteiten zijn verplaatst naar een nieuwe locatie. Het bedrijfsrestaurant functioneert nog wel, maar het Restaurant van de Toekomst heeft waarschijnlijk een nieuwe naam nodig. De raad van bestuur zal daar later dit jaar een besluit over nemen.

Wil je weten wat Restaurant van de Toekomst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant van de Toekomst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant van de Toekomst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant van de Toekomst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant van de Toekomst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant van de Toekomst

Bezoekers bekeken ook