Restaurant Tapasbar Toledo

Restaurant Tapasbar Toledo is een Restaurant gelegen aan Schoolstraat 15 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant Tapasbar Toledo in Wageningen

Bij restaurant-tapabar Toledo in Wageningen kun je genieten van onbeperkte tapas met stokbrood, smeersels, soepjes en meer dan 50 verschillende koude en warme tapas. Er is ook een a-la-carte menu beschikbaar. Mocht je liever thuis willen genieten van de maaltijden, dan is er ook een afhaalmogelijkheid. Naast Spaanse gerechten biedt het restaurant ook internationale gerechten aan. Op de uitgebreide menukaart kun je verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en tapas vinden. Het restaurant heeft een gezellige en ongedwongen sfeer en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Je kunt telefonisch of online reserveren. In het najaar worden er ook 2 soepen buiten de kaart om geserveerd, die inclusief zijn bij het onbeperkt-tapas-eten. Het restaurant is gevestigd aan de Schoolstraat 15 in Wageningen.

Wil je weten wat Restaurant Tapasbar Toledo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Tapasbar Toledo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Tapasbar Toledo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Tapasbar Toledo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant Tapasbar Toledo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Tapasbar Toledo

Bezoekers bekeken ook