Restaurant 't Gesprek

Restaurant 't Gesprek is een Restaurant gelegen aan Grintweg 247 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant 't Gesprek in Wageningen

Restaurant 't Gesprek is een bekend restaurant in Wageningen en trekt veel mensen aan vanwege de gezellige sfeer en de kleinschaligheid. Het restaurant heeft plaats voor 55 gasten en de huiskamer is geschikt voor maximaal 16 gasten. Het restaurant is gelegen bij de ingang van Wageningen en er is voldoende parkeergelegenheid. Het menu is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de seizoenen, waarbij er uitsluitend met verse producten wordt gewerkt. De gastheer en gastvrouw, Gerwin en Wilma Dierkes, heten iedereen van harte welkom in het restaurant. Reserveren wordt aangeraden om teleurstellingen te voorkomen. Het menu biedt diverse voorgerechten, zoals soep van de dag, bouillabaisse, buikspek met gamba, kalf met tonijn, zalm met Kingfish, burrata en oesters. Ook zijn er verschillende hoofdgerechten, waaronder zeebaars met gamba, heilbot, wilde eend en bavette.

Wil je weten wat Restaurant 't Gesprek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Gesprek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Gesprek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Gesprek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant 't Gesprek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Gesprek

Bezoekers bekeken ook