Restaurant Drinks and Bites

Restaurant Drinks and Bites is een Restaurant gelegen aan Markt 9 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant Drinks and Bites in Wageningen

Bij restaurant DrinksandBites in Wageningen kunt u genieten van een heerlijk diner, een goed glas wijn of een lekker biertje. Ze serveren een maandelijks wisselend 5-gangen menu met gerechten die u kunt laten begeleiden door een wijnarrangement. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide à la carte kaart. Het restaurant beschikt niet over een papieren wijnkaart, maar nodigt u uit om samen iets moois uit te zoeken bij hun wijnkast. Het restaurant is overgenomen door Lars van Huenen en Anne Gregoor op 17 november 2017, en ze hopen dat hun gastvrijheid en passie ervoor zorgen dat de gasten zich thuis zullen voelen bij DrinksandBites. Ze hebben ook een nieuwe à la carte kaart samengesteld met ingrediënten uit het seizoen. U kunt vanaf 3 oktober genieten van het nieuwe DrinksandBites menu en de nieuwe gerechten op de kaart.

Wil je weten wat Restaurant Drinks and Bites verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Drinks and Bites of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Drinks and Bites? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Drinks and Bites het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant Drinks and Bites reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Drinks and Bites

Bezoekers bekeken ook