Restaurant Bisou

Restaurant Bisou is een Restaurant gelegen aan Hoogstraat 13 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant Bisou in Wageningen

Bisou is een restaurant dat gelooft in oprechte aandacht en passie voor mensen en ingrediënten. Ze serveren hoofdzakelijk streekproducten en hebben vriendelijke bediening. Je kunt er ook buiten op het terras eten. Bisou biedt verschillende soorten gerechten aan en heeft diensten zoals dineren, huwelijksdiensten, besloten feesten, bezorging, verjaardagspartijen, evenementen en zakelijke functies. Na 3 jaar een lunchroom te zijn geweest, zijn ze in oktober 2019 een restaurant geworden met een heerlijke lunch en prachtige dinerkaart, geïnspireerd op lokale streekproducten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en diner, en je kunt online reserveren of bellen.

Wil je weten wat Restaurant Bisou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bisou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bisou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bisou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant Bisou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bisou

Bezoekers bekeken ook