Restaurant Belmonte

Restaurant Belmonte is een Restaurant gelegen aan Generaal Foulkesweg 96 in Wageningen.

Meer informatie over Restaurant Belmonte in Wageningen

In Wageningen bevindt zich Restaurant Belmonte, dat onderdeel is van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Hier kunt u genieten van culinaire gerechten bereid met dagverse ingrediënten van hoge kwaliteit. Op zonnige dagen kunt u ook terecht op het panoramaterras met gerechten uit de buitenkeuken en een prachtig uitzicht over het Betuwse landschap. Naast Restaurant Belmonte is er ook Brasserie No. 96 waar u de hele dag terecht kunt voor koffie, lunch en kleine versnaperingen. Het menu en de lunchkaart bieden diverse gerechten, maar helaas is het menu op dit moment niet beschikbaar. Verder worden er verschillende acties en evenementen georganiseerd, zoals een babyshower borrel, Fletcher's High Tea, een wildmenu en feestelijke kerstdiners. Ook is er een 360° tour beschikbaar om een virtueel kijkje te nemen in het hotel-restaurant. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van Fletcher Hotels.

Wil je weten wat Restaurant Belmonte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Belmonte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Belmonte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Belmonte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Restaurant Belmonte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Belmonte

Bezoekers bekeken ook