Recover Fysiotherapie

Recover Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Plataanlaan 1 in Wageningen.

Meer informatie over Recover Fysiotherapie in Wageningen

Welkom op de website van Recover Fysiotherapie! Hier helpen we jou om klachtenvrij te bewegen, zelfs als je geen lid bent van Mylife sport. We geloven dat inzicht in je manier van bewegen leidt tot minder fysieke klachten, waardoor je weer zonder klachten kunt werken, sporten en je dagelijkse taken kunt uitvoeren. We nemen de tijd om alle factoren die invloed hebben op je fysieke functioneren in kaart te brengen, zodat we een gericht oefenschema kunnen opstellen in combinatie met manuele therapie. We bieden fysio/manuele therapie, fysieke begeleiding en testen aan. Daarnaast bieden we sinds juni 2023 ook sportmassage aan. Ben je 65 jaar of ouder en wil je fit blijven? Dan zijn we er om je te helpen met de leefstijlinterventie Promuscle, gericht op het opbouwen van spiermassa. Ook bieden we bikefitting aan om blessures bij het fietsen te voorkomen. Je hoeft geen lid te zijn van Mylife sport om door ons behandeld te worden. Neem snel contact met ons op!

Wil je weten wat Recover Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recover Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recover Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recover Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Recover Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recover Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook