Queen of India Restaurant

Queen of India Restaurant is een Indiaas restaurant gelegen aan Junusstraat 14 in Wageningen.

Meer informatie over Queen of India Restaurant in Wageningen

Van 23-08-2023 tot 12-09-2023 is restaurant From gesloten, maar tijdens deze periode is er wel de mogelijkheid om eten af te halen. Vanaf 13-09-2023 zijn ze weer open. Ze hebben een nieuw menu, waarbij er veel vegetarische en veganistische curries te vinden zijn. De Indiase keuken is traditioneel geschikt voor vegetariërs en veganisten, met 7 vegetarische en 7 veganistische hoofdgerechten, evenals verschillende voorgerechten en bijgerechten. Op maandag, woensdag en donderdag is er een actie waarbij je kunt genieten van een vegetarische of veganistische thali voor € 15,- per persoon. Alle hoofdgerechten zijn glutenvrij, behalve de nan. Op verzoek kan de room in de milde curries vervangen worden door sojacrème, waardoor alle hoofdgerechten ook lactosevrij zijn, behalve de massala curries.

Wil je weten wat Queen of India Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Queen of India Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Queen of India Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Queen of India Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Queen of India Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Queen of India Restaurant

Bezoekers bekeken ook