Protect4S - SAP Security Automation

Protect4S - SAP Security Automation is een Softwarebedrijf gelegen aan Mörfelden-Walldorfplein 417 in Wageningen.

Meer informatie over Protect4S - SAP Security Automation in Wageningen

Met de huidige cyberdreiging zou een solide SAP Vulnerability Management proces, mogelijk gemaakt door Protect4S, gezien moeten worden als een minimumvereiste en daarom als een standaard onderdeel van uw bedrijfshygiëne. Zodra uw SAP Vulnerability Management proces onder controle is, investeer dan in real-time SAP Threat Detection om het zo moeilijk mogelijk te maken voor kwaadwillende partijen om in te breken in uw SAP-systemen. Protect4S bouwt SAP Platform Security software waarmee SAP-klanten hun SAP-cyberbeveiliging continu kunnen verbeteren door automatisering en gebruiksgemak. Onze missie is om onze SAP-cyberbeveiligingsoplossingen toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, omdat we de wereld een beetje veiliger willen maken. Om dit te bereiken werken we nauw samen met SAP-servicepartners over de hele wereld, zodat alle SAP-klanten ondersteund kunnen worden. Bent u een SAP managed services provider of een SAP-beveiligingsadviesbureau? Sluit u dan aan bij ons snelgroeiende wereldwijde netwerk van SAP-servicepartners. Laten we samenwerken om alle SAP-systemen wereldwijd beter en gemakkelijker te beveiligen!

Wil je weten wat Protect4S - SAP Security Automation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protect4S - SAP Security Automation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protect4S - SAP Security Automation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protect4S - SAP Security Automation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Protect4S - SAP Security Automation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protect4S – SAP Security Automation

Bezoekers bekeken ook