PROOST! Wageningen

PROOST! Wageningen is een Bar gelegen aan 5 Mei Plein 13 in Wageningen.

Meer informatie over PROOST! Wageningen in Wageningen

In het centrum van Wageningen bevindt zich PROOST!, een borrelbar gevestigd in een van de oudste stadsboerderijen. Hier kunt u genieten van een uitgebreid assortiment bijzondere wijnen, speciaal bieren, cocktails en gedistilleerde dranken, die perfect gecombineerd kunnen worden met een van de borrelplanken. PROOST! maakt gebruik van lokale producten en leveranciers met een eigen verhaal. De bar is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 18:00 uur tot 23:00 uur. Op zondag tot en met dinsdag is PROOST! open op aanvraag voor groepen, evenementen en partijen. Daarnaast is PROOST! ook beschikbaar voor zakelijke evenementen, feesten en partijen. Voor meer informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen via het 5 Mei plein 136701 DW in Wageningen of via het telefoonnummer 0317 - 357 988 of e-mailadres info@proostwageningen.nl.

Wil je weten wat PROOST! Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PROOST! Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PROOST! Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PROOST! Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar PROOST! Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PROOST! Wageningen

Bezoekers bekeken ook