Proeflab Wageningen

Proeflab Wageningen is een Marketingconsultant gelegen aan Diedenweg 18 d in Wageningen.

Meer informatie over Proeflab Wageningen in Wageningen

In ProefLab Wageningen, gevestigd in een voormalig Landbouwscheikunde Lab van de Wageningen University & Research, worden proeven gedaan om de voedselproductie te optimaliseren. Het lab dient nu als inspiratiebron voor het werk van Marieke Lameris. Zij gelooft dat de voedselvraagstukken van nu vragen om een multidisciplinaire aanpak en brengt daarom mensen vanuit verschillende vakgebieden samen voor "Proeven van Nu". Dit leidt tot nieuwe inzichten, netwerken, vernieuwing op projecten en nieuwe zakelijke kansen.

Wil je weten wat Proeflab Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflab Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflab Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflab Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Proeflab Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflab Wageningen

Bezoekers bekeken ook